Speeltuin

AFSPRAKEN SPEELTUIN

De speeltuin is altijd gratis toegankelijk.

Tussen de speeltuigen en op het verharde terrein voor de peutertuin staan voldoende zitbanken, zodat men kort bij de spelende kinderen kan vertoeven.

Er staan voldoende vuilbakken. Wij vragen aan iedereen de medewerking om de speeltuin proper te houden.

De prijzen van dranken, snoep en ijsjes in het cafetaria zijn kindvriendelijk gehouden en democratisch voor ieders beurs. Bezoekers aan de speeltuin mogen hun picknick meebrengen, de dranken dienen uit het cafetaria afgenomen te worden. Wij bieden u een verzorgde en goed onderhouden speeltuin. Mogen wij een tegenprestatie vragen:  Breng geen eigen dranken mee naar de Bosuil.

In de speeltuin is een aparte ruimte afgebakend voor de allerkleinsten als peutertuin. Vanaf het terras voor het cafetaria heeft men een goed overzicht over de peutertuin. 

Achter de peutertuin ligt een circulatiebad dat volledig is uitgerust. Gelieve niets in het water te gooien.

De andere speeltoestellen staan ter beschikking van de grotere kinderen. Alle speeltoestellen voldoen aan de vereiste veiligheidsnormen.

Naast de speeltuin liggen nog 2 speelzones, waarop ook de ouderen zich kunnen uitleven: 

SCHOOLREIZEN

Elk jaar bezoeken vele scholen onze speeltuin. Jaarlijks mogen wij bij onze bezoekers vele schoolreizen noteren. In de loop van de komende maanden maakt u wellicht ook plannen voor een schoolreis. Als beheerder van de speeltuin wil VZW Jeugdraad Lille De Bosuil u enige informatie geven.

Het bestuur bestaat uit een ploeg vrijwilligers die instaan voor de aanleg en het onderhoud van de speeltuin. De voornaamste bron van inkomsten is de cafetaria.

De speeltuin is aangepast aan de nieuwe wetgeving inzake veiligheid en geregeld worden er speeltuigen vervangen door nieuwe. Dit alles kost veel geld aan onze vereniging en tal van inspanningen van onze vrijwilligers.

Wanneer u een schoolreis plant naar de Bosuil, vragen wij u om een afspraak te maken met de uitbating (011 64 29 85).

Zoals steeds in het verleden blijft de toegang tot onze speeltuin gratis. Bij het bezoek aan onze speeltuin is het meebrengen van eigen dranken verboden. 

Voor meer informatie, klik HIER

Wij wensen u een aangename schoolreis naar de Bosuil toe.

VERJAARDAGSFEESTJES

Voor verjaardagsfeestjes bent u welkom op speeltuin De Bosuil. De toegang tot onze speeltuin is gratis.

Indien u uw feestje met eten wil opluisteren mag u broodjes, gebak, frietjes, … meebrengen.

De dranken en ijsjes dienen afgenomen vanuit het cafetaria van de Bosuil. 

Voor meer informatie, klik HIER.


Wil u het meer privé houden: 

Wij wensen u aangename verjaardagsfeestjes toe.